Tu in centru

Despre

Din dorinta de a strabate viata cat mai fructuos, de cele mai multe ori femeile se plaseaza oriunde, numai pe primul loc nu. Avem grija de familie si ne implicam in viata fiecaruia;
muncim cat putem de bine la serviciu pentru ca superiorii sa nu aiba nimic a ne reprosa;
suntem prietenoase chiar si atunci cand ne este greu;
ne aparam de cate ori este nevoie si ne perfectionam zi de zi metoda proprie de supravietuire.
Facem totul, ca sa fie bine…
bine pentru cine?

Ai avut vreodata impresia ca, desi faci totul ca la carte, tu nu esti multumita? Ai observat cum trece timpul in timp ce tu faci lucruri din inertie, din obisnuita? Poate ca exista si alta cale; poate ca viata noastra este mai mult decat mersul acesta pe roata care ne tot aduce in punctul de unde am plecat.

 

Cand inca studiam pentru a deveni ceva in viata, ma vedeam in viitor numai in costum, intr-un birou mare si luminos, luand decizii. La intrebarea “Pe ce post te vezi in 5 ani?” raspunsul era clar: “Manager!”. Au trecut 3 ani si nu am ajuns manager; apoi au mai trecut 2 si am ajuns un fel de manager: brand manager! Dorinta partial indeplinita, scop in viata relativ atins – nu invatasem degeaba. In timp ce eram brand manager si luam decizii, mi-a incoltit din umbra un alt vis: dar daca as avea afacerea mea?… interesant.

Asa ca am pornit in noi cautari, in rascoliri ale sufletului si creierului: ce stiu sa fac?

Primul lucru la care ma gandisem a fost: “imi place sa scriu… dar nu am mai exersat asa ca sigur acum nu m-as mai pricepe”. Dupa aceea, au urmat alte cautari si, la scurt timp mi-am oferit o concluzie trista: nu stiu ce stiu sa fac… deci, nu mai fac nimic.

O perioada am stat asa, cu nimic, pana cand a devenit insuportabila acea concluzie. “Cum adica sa nu mai fac nimic?”

Si, daca tot nu gaseam o abilitate pe care sa o explorez, am incercat sa imi “insusesc” pasiuni pe care sa le transform in afaceri. Dupa mult timp – as putea spune pierdut, am inchis cercul si m-am apucat tot de scris; realizand ca daca scriu despre ceva care ma reprezinta, actiunea asta imi face placere in continuare.  

Si asa s-a nascut acest site: www.tuincentru.ro – revista de antreprenoriat feminin. Aici vreau sa-ti vorbesc despre posibiltati la care nu te-ai gandit sau pe care nu ai curaj sa le ataci inca; vreau sa te gandesti la tine, sa te plasezi in centrul vietii tale si sa te intrebi daca ti-ai putea fructifica o pasiune sau un talent, astfel incat sa iti imbunatatesti viata; sa lucrezi ceva care iti face placere.

 

Daca nici tu “nu stii ce stii sa faci” si vrei sa incepi ceva nou dar nu stii de unde; daca ai o idee insa ti-e teama sa o pui in practica, hai sa povestim impreuna despre cat de frumos este sa iti lasi imaginatia la joaca. Treptat, te va conduce catre implinirea visului tau.

Te invit sa rasfoiesti mai departe aceasta colectie de idei de afaceri si articole de dezvoltare personala.

Cu incredere in noi, femeile,

Adela

Adela Ionita
Fondator Tu in centru
contact@tuincentru.ro

Abonează-te la NEWSLETTER și primești GRATUIT ghidul:

.

" Ce formă juridică se potrivește afacerii mele? "

  în care vei descoperi diferențele dintre SRL, PFA și II explicate de un expert contabil.

Te-ai abonat cu succes!