Tu in centru

Despre

Ai avut vreodată impresia că, deși faci totul ca la carte, nu ai sentimentul acela de împlinire pe care îl aștepți? Ai observat cum trece timpul și tu faci lucruri din inerție, din obișnuiță?

Poate că există și altă cale; poate că viața noastră este mai mult decât mersul acela pe roată, care ne tot aduce în punctul din care am plecat.

 

Când încă studiam la facultate pentru a deveni ceva în viață, mă vedeam în viitor doar într-un birou mare și luminos, luând decizii. La intrebarea “Pe ce post te vezi peste 5 ani?” răspunsul era clar: “Manager!”. Nu știam exact ce fel de manager, dar pe vremea aceea toată lumea voia să fie manager, așa că m-am gândit să vreau și eu.

Trecuseră 3 ani și nu eram manager; apoi au mai trecut 2 și am ajuns un fel de manager: brand manager! Dorință îndeplinită, scop în viață relativ atins – nu învățasem degeaba.

În timp ce eram brand manager și luam decizii (simte toată lumea autoironia, da?), mi-a încolțit un alt vis: dar dacă aș avea afacerea mea?… interesant. 

Așa am pornit în noi căutari, în răscoliri ale sufletului și creierului: ce știu să fac?

Primul lucru la care m-am gândit a fost: “îmi place să scriu… dar nu am mai exersat, așa că sigur acum nu m-aș mai pricepe”. După aceea, au urmat alte căutări și, la scurt timp, mi-am oferit o concluzie tristă: nu știu ce știu să fac… deci, nu mai fac nimic.

O perioadă am stat așa, cu nimic, până când a devenit insuportabilă acea concluzie. “Cum adică să nu mai fac nimic?”

Și, dacă tot nu găseam o abilitate pe care sa o explorez, am încercat să îmi “însușesc” pasiuni pe care să le transform în afaceri. După mult timp – aș putea spune pierdut, am închis cercul și m-am apucat tot de scris realizând că, dacă scriu despre ceva care mă reprezintă, acțiunea asta îmi face placere în continuare.  

Și așa s-a născut acest site: www.tuincentru.ro – inițial despre antreprenoriat și dezvoltare personală, lângă care am adăugat partea de coaching, ultima mea specializare.

Între timp am devenit mamă a doua oară, sunt trainer și coach, scriu în continuare și vorbesc peste tot pe unde am ocazia :).

Dacă “nu știi ce știi să faci” și vrei să începi ceva nou dar nu știi de unde; dacă ai o idee însă ți-e teamă să o pui în practică, hai să povestim împreună despre cât de frumos este să-ți lași imaginația la joacă. Poate că tocmai a venit timpul să descoperi tot ce poți să faci!

Cu încredere în noi, 

Adela

 

Adela Ioniță
Fondator Tu în centru

Scrie-mi la: contact@tuincentru.ro
Vino pe Facebook: https://www.facebook.com/tuincentru.ro.by.adela.ionita/
Intra în comunitatea de suport gratuit: https://www.facebook.com/groups/tuincentru.ro/

Abonează-te la NEWSLETTER și primești GRATUIT ghidul:

.

" Ce formă juridică se potrivește afacerii mele? "

  în care vei descoperi diferențele dintre SRL, PFA și II explicate de un expert contabil.

Te-ai abonat cu succes!