Tu in centru

Despre

Ai avut vreodata impresia ca, desi faci totul ca la carte, tu nu esti multumit? Ai observat cum trece timpul in timp ce tu faci lucruri din inertie, din obisnuita? Poate ca exista si alta cale; poate ca viata noastra este mai mult decat mersul acesta pe roata care ne tot aduce in punctul de unde am plecat.

 

Cand inca studiam pentru a deveni ceva in viata, ma vedeam in viitor numai in costum, intr-un birou mare si luminos, luand decizii. La intrebarea “Pe ce post te vezi in 5 ani?” raspunsul era clar: “Manager!”. Au trecut 3 ani si nu am ajuns manager; apoi au mai trecut 2 si am ajuns un fel de manager: brand manager! Dorinta partial indeplinita, scop in viata relativ atins – nu invatasem degeaba. In timp ce eram brand manager si luam decizii, mi-a incoltit din umbra un alt vis: dar daca as avea afacerea mea?… interesant.

Asa ca am pornit in noi cautari, in rascoliri ale sufletului si creierului: ce stiu sa fac?

Primul lucru la care ma gandisem a fost: “imi place sa scriu… dar nu am mai exersat asa ca sigur acum nu m-as mai pricepe”. Dupa aceea, au urmat alte cautari si, la scurt timp mi-am oferit o concluzie trista: nu stiu ce stiu sa fac… deci, nu mai fac nimic.

O perioada am stat asa, cu nimic, pana cand a devenit insuportabila acea concluzie. “Cum adica sa nu mai fac nimic?”

Si, daca tot nu gaseam o abilitate pe care sa o explorez, am incercat sa imi “insusesc” pasiuni pe care sa le transform in afaceri. Dupa mult timp – as putea spune pierdut, am inchis cercul si m-am apucat tot de scris; realizand ca daca scriu despre ceva care ma reprezinta, actiunea asta imi face placere in continuare.  

Si asa s-a nascut acest site: www.tuincentru.ro – initial despre antreprenoriat si dezvoltare personala, acum mai mult despre coaching si dezvoltare personala. 

 

Daca nici tu “nu stii ce stii sa faci” si vrei sa incepi ceva nou dar nu stii de unde; daca ai o idee insa ti-e teama sa o pui in practica, hai sa povestim impreuna despre cat de frumos este sa iti lasi imaginatia la joaca. Treptat, te va conduce catre implinirea visului tau.

Cu incredere in noi, 

Adela

Adela Ionita
Fondator Tu in centru
Scrie-mi la: contact@tuincentru.ro
Vino pe Facebook: https://www.facebook.com/tuincentru.ro.by.adela.ionita/
Intra in comunitatea de suport gratuit: https://www.facebook.com/groups/tuincentru.ro/

Abonează-te la NEWSLETTER și primești GRATUIT ghidul:

.

" Ce formă juridică se potrivește afacerii mele? "

  în care vei descoperi diferențele dintre SRL, PFA și II explicate de un expert contabil.

Te-ai abonat cu succes!