4 pași de la Procrastinare la Timp bine folosit și o viață împlinită:

Decizia
Iei decizia să scapi de procrastinare, să înveți să faci lucrurile la timp și să îți organizezi viața
Imaginează-ți o viață în care ai timp pentru orice îți dorești. Ce ai face dacă ai avea timp? Cum ai lucra? Cu cine și cât timp ai petrece? Cum te-ai simți la finalul zilei? Ca să ai răspunsuri pozitive la aceste întrebări e necesar să oprești procrastinarea, să lucrezi la mindset și la emoțiile care te țin pe loc, să descoperi și să elimini blocajele spre productivitate. Cum faci asta? Facem împreună, nu te preocupa de pe acum :).
Decizia
FACI CE AI DE FĂCUT
Urmezi procesul de coaching
Sunt alături de tine de la început până la finalul procesului și după aceea. În ședințele individuale de coaching trecem împreună prin dorințele, obiectivele și intențiile tale, analizăm ce poți să faci cu tot ce ai, descoperim noi perspective și luăm ce e bun din noile idei. Mergem mai departe spre o nouă mentalitate, pe cărări pe care nu ai mai mers până acum - acelea care te vor duce acolo unde dorești. Te vei transforma treptat în persoana care vrei să devii.
FACI CE AI DE FĂCUT
Instalezi obiceiuri noi
Trăiești, treptat, o viață tot mai organizată și mai împlinită
Pe măsură ce tu te schimbi, și viața ta se schimbă. Observi cum ritualuri noi se instalează în mod firesc, unele parcă ar fi fost din totdeauna ale tale. Observi cum abordezi problemele diferit, cum te bucuri mai mult de orice lucru mărunt, cum ai timp pentru ce nu aveai înainte. Faci ce ai de făcut, termini task-urile începute, ai acel sentiment de mulțumire de sine tot mai des, iar la finalul zilei te uiți în urmă cu mândrie și apreciere față de tine. Știi că ești pe drumul cel bun.
Instalezi obiceiuri noi
sărbătorești transformarea
Ai devenit persoana care face lucrurile la timp, ai ordine în minte și în jur și duci o viață împlinită
Partea minunată în coaching este aceea că, dacă ai început acest proces, vezi beneficiile și nu te mai întorci la viața dinainte. Acum ai trecut deja prin primii 3 pași, ai văzut puterea din tine și te-ai convins de ce poți să faci atunci când lucrezi conștient cu tine. De acum înainte, tot ce ai de făcut este să trăiești fiecare moment așa cum ai aflat că o poți face, cu bucurie, cu gânduri orientate spre creștere și cu emoții constructive.
sărbătorești transformarea

Ce se schimbă în viața ta în urma procesului de coaching?

O mică parte din binele care te așteaptă:

Devii persoana ce nu mai poate fi copleșită de sarcini.

Îți faci treaba la timp, scapi de procrastinare și înveți să îți organizezi viața.

pentru ce traieste inima ta tuincentru.ro

Observi cum se instalează armonia în viața ta interioară și exterioară.

Scapi de vinovăție, stres, presiune, insuficiență, te eliberezi de frică și furie.

Cum ajungi la aceste rezultate?

Vom lucra împreună în maniera care ți se potrivește.
Coaching 1:1

Să citești te ajută, să participi la cursuri te ajută, dar nimic nu te ajută așa cum o face atenția specială pe care o primești tu, exclusiv tu, în ședințele tale de coaching. Un proces de coaching este al tău, este numai despre tine, iar rezultatele pe care le obții sunt realmente transformaționale.

Coaching pentru adolescenți

Te admir și te susțin. Dacă ești adolescent, probabil ai nevoie de sprijin atunci când nimic nu merge sau, dimpotrivă, când scopul e clar, dar drumul e în ceață. Hai să vedem cum putem aduce claritate pentru ca tu să trăiești încă de acum o viață conștientă.

Workshops

Nu e suficient să știm ce avem de făcut, ci e necesar să și facem ce avem de făcut. Dacă la acumulat informații suntem buni, trecerea la acțiune ne pune probleme, iar eu, mergând pe această idee, susțin workshop-uri din care tu pleci cu mindset-ul unui om de acțiune.

Pentru ce poți avea nevoie de coaching?

Prin programe de coaching centrate pe un obiectiv bine definit ajungem împreună mult mai repede la rezultatul pe care ți-l dorești.

Nici nu trebuie să explici cuiva. Nici nu trebuie să ai un motiv ”bun”. Fă-o pentru că așa vrei, pentru că știi că meriți și pentru că știi că te afli pe Pământ ca să te bucuri de ce îți oferă, nu să trăiești din inerție, fără posibilitatea de a-ți modifica circumstanțele. Ai putere asupra vieții tale!

Pur și simplu știi și simți în tot corpul tău că ceva nu e-n ordine. Și nu trebuie să faci parte dintre oamenii care ”nu au ce le trebuie” – nu, poți să le ai pe toate, dar să nu simți mulțumire, împlinire.

Mulți dintre noi am făcut alegerile care ”se fac”, fără să ne consultăm prea mult cu inima noastră sau fără să știm, cu adevărat, ce fel de viață vrem să trăim.

Din fericire, ajungem la acel moment în care avem toate semnalele că nu suntem pe drumul nostru și că avem nevoie de sprijin în găsirea lui.

Sau poate că ai totul conturat în minte, iar inima ta tresaltă și știe sigur ce vrea să experimenteze de acum înainte. 

Tot ce mai ai nevoie să afli este modul prin care să obții ce îți dorești.

Ce e de făcut? Care sunt schimbările necesare? Cum și unde îți mai găsești locul, acum când vrei altceva? Toate se așează în procesul de coaching și își găsesc răspuns.

Poate că ai obiceiul să procrastinezi, poate că pierzi timpul pe facebook, în loc să faci lucrurile acelea care știi bine că te vor elibera pe mai târziu, care sunt importante sau poate grele, n-ai chef de ele și îți stau pe cap că nu le faci.

Poate ai obiceiul de a analiza o oportunitate până când te convingi că mai bine o abandonezi, câ nu e de tine, sau pe acela în care te enervezi imediat când auzi ceva ce nu îți place. Știi tu mai bine…

Ce trăiești în fiecare zi este rezultatul comportamentelor tale, iar dacă vrei o viață mai bună, ai nevoie de comportamente mai bune.

Lucrez cu oameni care au aflat că trebuie să se mute în altă țară, oameni care au primit la job responsabilități pe care nu le-au cerut și de care nu pot scăpa, oameni care au fost promovați în funcții pentru care nu erau absolut deloc pregătiți.

Adevărul e că viața ne surprinde, iar pragurile astea pe care ni le pune în față sunt, după părerea mea, binecuvântări deghizate.

Dacă învățăm să le urcăm și să stăm cu mândrie în vârful lor, avem în față calea spre împlinire.

În ședințele de coaching descoperim cum să fructificăm perioadele dificile.

Vine o vreme când spui ”Așa nu se mai poate!”. Sigur, pentru fiecare dintre noi momentul acesta vine mai devreme sau mai târziu, dar el vine, asta e sigur.

Cu toții avem acest moment, dar doar unii dintre noi acționează asupra lui. Pentru ei, schimbarea e aici, pentru ceilalți, schimbarea poate veni la următorul moment de revoltă.

Putem acționa oricând: și la primul impuls, și la al doilea sau al treilea – doar să o facem. Prin coaching salvăm timp: acționăm din prima, rezolvăm acum pentru a câștiga timp și viață.

Am fost acolo și știu cum e. Obiceiul de a procrastina era atât de uniform așezat în viața mea, încât am crezut realmente că sunt un procrastinator. Mi-am spus că, din moment ce așa sunt, va trebui să trăiesc cu obiceiul acesta toată viața.

Din fericire, nu am avut dreptate. Am reușit să opresc procrastinarea și să fac lucrurile la timp, să termin ce am început, să nu cad pradă întreruperilor.

Am dobândit productivitate în viața mea și am câștigat timp liber, lucrând eficient și eficace.

Bineînțeles, acum ajut oamenii să obțină rezultate grozave legat de procrastinare și productivitate.

Ce este coaching-ul și cum lucrăm împreună?

În ședințele de coaching ești Tu în centru și ai acces în mod egal la toate resursele tale.

Două situații în care coaching-ul te ajută

Ce este coaching-ul?

Câtă încredere poți avea într-un coach

Ce este coaching-ul?

Programul de Coaching individual Tu în centru

Ce este coaching-ul?

Programe de coaching

Cum lucrăm împreună?

Workshops & Evenimente open

Cum lucrăm împreună?

Speaking, sharing, motivating

Cum lucrăm împreună?

Cum lucrăm împreună?

Pași simpli spre o viață împlinită

Totul începe cu un prim pas, oricât de mic ar părea.​

Pentru a trăi viața pe care ți-o dorești ai nevoie să devii mai întâi omul care să trăiască acea viață.

Vrei să ai timp liber? Pentru asta ai nevoie să fii un om organizat, astfel încât să îți temini treaba la timp și să îți rămână timp liber.

Vrei să călătorești, să stai cu familia, să te ocupi de hobby-urile tale? Ei bine, este necesar ca, mai întâi, să te asiguri că poți să te bucuri de toate acestea (când ele vor veni) fără stresul și vinovăția că, de fapt, tu aveai treabă pe care nu ai reușit să o temini la timp.

Te voi ajuta să devii acea persoană care va avea și se va bcuura de viața visurilor sale.

Ești gata să începem?

Hai să discutăm despre cum putem lucra, astfel încât ședințele de coaching să decurgă exact cum ai tu nevoie.

Fă tot ce poți cu tot ce ai.

Iei decizia
Primul pas este să iei decizia că vei lucra cu tine pentru a trăi așa cum îți dorești de atâta vreme. Momentul când spui ”Gata, așa nu se mai poate!”
1
Programezi o ședință​
După ce ai luat decizia trebuie să îți demonstrezi că vorbești serios și să acționezi imediat, altfel gândurile și emoțiile (mai ales frica) vor face orice ca să te răzgândești.
2
Te bucuri de proces​
Coaching-ul este un proces incomod pe alocuri (am să fiu sinceră de la început), dar știi bine că doar din disconfort poți crește. Dar nu îți face griji, nu e un parcurs dominat de tristețe - ai să vezi cît de mult vom râde, câte vom avea de sărbătorit. Vei fi Tu în centru, iar eu voi fi acolo să te susțin.​
3
Trăiești viața pe care ți-ai dorit-o
Ai să vezi transformări pe parcurs și ai să vezi transformarea uriașă la finalul procesului de coaching. Îți vei mulțumi că ai luat decizia să faci schimbările necesare pentru a te bucura de viață așa cum ai meritat din totdeauna.​
4

Vino și tu la întâlnirea noastră lunară!

Ora în care ești Tu în centru

Alătură-te comunității Tu în centru și beneficiază de întâlnirile noastre lunare în care vorbim despre productivitate, procrastinare și calea spre o viață împlinită, trăită la timp.