Cum să te înscrii în Acceleratorul de business InnovX – BCR

Printre lucrurile care mă definesc se numără faptul că am încredere nemărginită în potențialul oamenilor. Eu cred că tu poți, înainte ca tu să crezi că tu poți. 🙂 Această convingere mă ajută să primesc mereu cu deschidere poveștile oamenilor, temerile lor, aspirațiile și planurile, iar atunci când cineva îmi spune că nu știe calea să ajungă acolo unde își dorește, zâmbesc și îi las mintea să lucreze singură.

Întotdeauna știi calea. Poate că nu o vezi de la început sau nu ai încredere să pășești pe ea, dar tu știi ca aia e.

 

Îți vorbesc azi despre calea rapidă spre succesul tău, dacă ești antreprenor și ai un business în zona de tehnologie.

 

Acceleratorul de business InnovX – BCR te așteaptă să îți înscrii compania pe platforma care îți dă acces la selecția startup-urilor de anul acesta. Ultima, de anul acesta.

 

Diana Dumitrescu, CEO InnovX, Head of almost everything 🙂 : ”Am mărit numărul de companii selectate în grupele de anul acesta, pentru că dorim să susținem cât mai mult ecosistemul de start-up-uri din Europa. Etapa de incubare este esențială pentru că rolul ei este de a ajuta start-up-urile să-și calibreze planurile de business și ne bucurăm să vedem că antreprenorii înțeleg importanța planificării și a pregătirii unei strategii îmbunătățite. În plus, în urma participării la accelerator, a feedback-ului și a informațiilor primite, aceștia vin cu idei noi, inovatoare, pentru a crea spin-off-uri din businessurile actuale sau pentru a se reinventa.”

Până pe 7 octombrie 2020 poți să aplici pentru intrarea în accelerator, iar ce va urma apoi va fi doar și doar deschizător de drumuri.

 

Trebuie să mă crezi pentru că fac parte din echipa de selecție și cea de mentori și văd rezultatele sărind în aer pentru companiile ”accelerate” până acum. Lucrăm împreună și separat pentru ca nivelul de performanță să fie la cote maxime.

 

Mentori și consilieri grozavi din toate domeniile vor fi alături de tine, vei cunoaște potențiali colaboratori, investitori, antreprenori – oameni care să te susțină și care să îți comprime ani de muncă în doar 2 luni de accelerare.

 

Pe scurt, câteva dintre câștigurile tale oferite de Acceleratorul de business InnovX – BCR:

  • utilizarea metodelor din strategiile Blue Ocean, Disciplined Entrepreneurship, Innovative Business Models
  • cursuri MITx, HarvardX, BerkeleyX prin intermendiul platformei edX.org for Business
  • suport constant oferit de consultanți în finanțe, drept, business, leadership
  • implementarea celor mai noi tehnologii ale leaderilor mondiali: Microsoft, UiPath, Modex
  • accesul în comunități și la evenimente de business cu ajutorul partenerilor noștri intenaționali: Startup Grind, Mindspace, MIT Enterprise Forum CEE, Elite part of the London Stock Exchange Group

Prin urmare, ideea este să ”scale up!” acum, ca să intri în 2021 cu toate motoarele pornite, cu planul făcut și cu perspective de creștere uriașe.

Înscrie-te aici. Data limită este 7 octombrie 2020.

Succes!

Adela Ioniță,

Coach, trainer, mentor InnovX-BCR

Ofera, te rog, Like & Share daca ti-a placut articolul.
fb-share-icon0
Tweet 20
Written by
Adela Ionita

Salut! Sunt Adela Ioniță și sunt *Productivity Coach pentru vieți împlinite*, ceea ce înseamnă că ajut oamenii să oprească *procrastinarea* și să trăiască viața la timp.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.