Comunitatea Happy Business Moms, locul în care crești personal și profesional

Happy Business Moms este una dintre cele mai frumoase comunități de la noi. Ne întâlnim doar online în perioada asta, dar chiar și așa se simt empatia, bunătatea și căldura comunității. Mi-am dorit foarte mult un interviu cu doamnele care au fondat Happy Business Moms, să putem povesti despre cine sunt ele și câte lucruri grozave fac – și iată-l!

Cuvintele acestea din numele comunității nu sunt la întâmplare și nici nu sunt alese doar pentru că sună bine, ci sunt o declarație și o încrujarare pentru toate femeile, mamele care au nevoie de încă cineva care să creadă în ele.

Poți să fii toate aceste 3 cuvinte împreună, iar dacă nu poți singură, aici găsești susținerea de care ai nevoie.

 

Happy Business MoMs. Sună atât de frumos și de complet pentru multe femei! Ce reprezintă această comunitate? Care e misiunea ei?

Ne bucurăm tare că numele reușește să transmită exact ceea ce ne dorim să o facă – faptul că poți avea la un loc și happiness, și business, în timp ce ești mom. ? Altfel spus, că există mămici fericite care au și afaceri.

Happy Business Moms este o inițiativă a Asociației Happy Moms, dedicată mamelor antreprenoare din pasiune. Așa a început, fiind prima comunitate de acest gen din regiunea de centru a țării.

Bineînțeles, sunt binevenite în comunitate toate doamnele sau domnișoarele, mame sau nu, antreprenoare sau nu, care rezonează cu valorile grupului.

Misiunea noastră e aceea de a oferi suport informațional și emoțional femeilor interesate de dezvoltare atât personală, cât și în business. Facem asta prin valorile care ne-au adus împreună: educație, comunitate și contribuție.

Dacă sunt o mamă cu un business la început de drum, ce găsesc în Happy Business MoMs?

În primul rând, alte femei care au trecut prin ceea ce treci tu acum.

Suntem unice și irepetabile, asta spune Dana, președintele Asociației Happy Moms, mereu. Totuși, avem experiențe comune și faptul că această comunitate este un spațiu sigur, ne ajută să împărtășim aceste experiențe și să învățăm câte ceva de la fiecare.

Găsești sfaturi și susținere, găsești alte femei cu care te poți conecta și cu care poți să legi colaborări și de multe ori și prietenii, găsești muuuultă inspirație.

Nu în ultimul rând, găsești resurse cu adevărat utile, care te ajută să te dezvolți, atât tu, personal, ca mamă, soție, femeie, dar și să îți dezvolți business-ul în diferite arii, precum branding, marketing, copywriting etc.

Și ce nu găsesc aici?

Nu găsești reclame peste reclame – avem zile în care ne putem promova și sunt anunțate în avans, nu găsești răutăți – empatia e la ea acasă în comunitate și ținem foarte mult la ea și vei găsi doar femei, pentru că e o comunitate dedicată doar nouă. ?

 

Și acum, pe Cine găsim aici? Cine sunteți voi, cele 3 membre fondatoare?

Pe lângă grupul Happy Business Moms, mai avem încă 4 comunități dedicate orașelor în care Asociația Happy Moms are filiale: Cluj-Napoca, Făgăraș, Sibiu și Alba-Iulia.

În total, găsești peste 3500 de femei minunate!

Cine suntem noi? Un trio magic ?

Dana Lupșa – Președintele Asociației Happy Moms și cea care a fondat asociația acum mai bine de 6 ani. Dana este lector universitar doctor în management la Universitatea Transilvania din Brașov, brand developer, practician law of attraction, mama a doi copii minunați, soție, pasionată de artă și de frumos, în general.

Adriana Handaric – membră a board-ului Asociației Happy Moms și community manager de peste 4 ani, de la apariția comunității sub forma actuală. Adriana este co-fondatoarea Unde Umblă – o afacere de familie unde ea se ocupă de tot ceea ce înseamnă marketing. Oferă servicii de strategie de marketing, este mama unei fetițe, soție, pasionată de numerologie și parenting.

Alexandra Ciucanu – membră a board-ului Asociației Happy Moms și online community manager tot de la înființarea comunității sub această formă. Alexandra este business analyst într-o multinațională, specialist în comunicare, content writer și blogger, are două pufoșenii – o pisică și un cățel, e pasionată de scris și de oameni.

Ce programe ați derulat până acum?

De-a lungul timpului am avut foarte multe evenimente, întâlniri lunare de networking, offline și mai nou online, conferințe motivaționale și diverse evenimente de fundraising, care ne ajută să strângem fondurile necesare pentru desfășurarea proiectelor asociației.

Cum spuneam, în spatele comunității Happy Business Moms se află asociația și proiectele ei de educație financiară pentru copii – Business Kid, respectiv educație antreprenorială pentru tineri – Business Teen. Desfășurarea acestor programe complexe presupune fonduri, iar toate eforturile depuse de noi și de restul voluntarelor asociației merg în această direcție.

De curând am desfășurat în comunitate un program intens, de 7 săptămâni, plin de resurse, informații prețioase și experți care au ales să ne fie alături, tot voluntare, pentru a susține membrele comunități într-o dezvoltare accelerată, personală și business. Este primul astfel de program desfășurat de o comunitate de antreprenoare.

Nivelul de interacțiune a depășit orice așteptare, iar feedback-ul venit din partea participantelor a fost unul wow!

Ce mai urmează?

Suntem într-o continuă dezvoltare și evoluție, încercăm se ne adaptăm cât mai bine la nevoile comunității, păstrând totuși în prim plan proiectele asociației și nevoile care vin și din această direcție.

Foarte pe scurt, încă nu putem să divulgăm ce urmează, dar avem mereu surprize frumoase!

Ce impact ați dori să aibă comunitatea în viața mamelor care vi se alătură?

Sentimentul pe care îl avem și noi și majoritatea membrelor care ne sunt alături de ceva timp e acela de susținere și de spațiu în care găsim cu ușurință resurse, atât oameni cât și informații, atunci când avem nevoie.

Ne dorim ca femeile din comunitate să reușească să aibă mai multă încredere în ele și inițiativele lor, personale sau de business, datorită susținerii și inspirației de care au parte în Happy Business Moms.

Pentru a trăi mai bine, este nevoie să….

Fii împăcată cu tine și ceea ce ești.

Fericirea vine atunci când…

Îi dai voie și ești deschisă să o primești.

Dacă astăzi nu poți…

Găsește oamenii potriviți să te ajute să poți mâine!

Ofera, te rog, Like & Share daca ti-a placut articolul.
fb-share-icon0
Tweet 20
Written by
Adela Ionita

Salut! Sunt Adela Ioniță și sunt *Productivity Coach pentru vieți împlinite*, ceea ce înseamnă că ajut oamenii să oprească *procrastinarea* și să trăiască viața la timp.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.