Webstock 2018 – inspiratie, networking, tendinte

Acestea sunt cele 3 motive principale pentru care sa mergi la Webstock (si, de fapt, la orice eveniment din zona ta de activitate). Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania asa ca, macar o data ar fi bine sa vii si sa vezi despre ce e vorba acolo. Intalnesti oameni noi, ii cunosti personal pe cei care se remarca in online, intelegi atmosfera unui astfel de eveniment. Apartii.

Vino la Webstock daca esti blogger, vlogger, specialist in comunicare/ PR/ social media. Daca esti la inceputul cariereri tale in online si administrezi pagini de Facebook/ Instagram; ai lansat de curand un blog; vrei sa ai primii tai clienti; vrei sa inveti, vrei sa fii si mai bun decat esti… cred ca ai inteles. Vino daca mediul online este pasiunea ta!

Webstock 2018 va avea doua parti. Pe durata zilei vor fi sesiunile sustinute de speakeri renumiti, iar seara Webstock Awards in care vor fi premiate proiecte online care s-au remarcat in ultimul an. 5 octombrie a fost ziua aleasa pentru 2018, an in care se implinesc 10 ani de la prima editie a acestui eveniment. Dat fiind ca este moment aniversar, organizatorii au pregatit o multime de surprize si promit sa fie o zi memorabila pentru cei prezenti acolo.

O zi intreaga de invatare, de descoperiri, de revelatii, de noutati; de oameni interesanti, de mituri daramate, de ganduri si idei noi. Aici este intregul program si poti consulta agenda inainte, sa stii la ce sa te astepti. Este grozav faptul ca partea a doua a zilei este interactiva; participantii vor putea asista la una dintre cele 3 sesiuni, desfasurate in paralel. Cum altfel sa inveti, daca nu aplicand imediat?

 

Pana pe 5 octombrie, va las sursele de informare la indemana, sa nu ziceti ca n-ati stiut 🙂

 

Se anunta a fi un Webstock aparte, asa ca va incurajez sa veniti. Ne vedem acolo!

P.S. Va incurajez mereu sa investiti in voi – acum este unul din acele momente!

Ofera, te rog, Like & Share daca ti-a placut articolul.
fb-share-icon0
Tweet 20
Written by
Adela Ionita

Salut! Sunt Adela Ioniță și sunt *Productivity Coach pentru vieți împlinite*, ceea ce înseamnă că ajut oamenii să oprească *procrastinarea* și să trăiască viața la timp.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.