Gândește mare, fă-ți curaj și du-te!

De cele mai multe ori, atunci când scriu un articol sau vreau să expun verbal o idee, plec de la problemă și merg, treptat, spre soluție. Funcționează. Suntem obișnuiți să primim informațiile așa, prin urmare ideea mea ajunge mereu acolo unde este destinată, în modul în care fiecare are nevoie să o capteze.

Așa începusem să scriu și acum: despre probleme, despre cum gândim, cum facem alegeri, cum se derulează viața noastră într-un ritm care nu mereu ni se potrivește. Tot ce am scris, am șters. În mod repetat. Pentru ca treceau minutele și ceva era, clar, în neregulă, am zis să mă opresc din scrie-șterge și să abordez altfel situația. Așa am ajuns să scriu despre ce e bine, despre ce avem deja și despre cum putem dezvolta, despre #fatotcepoticutotceai (cei care urmaresc pagina de Facebook sau Instagram știu despre acest # :) ).

Am mers pe acest fir optimist și am hotărât să scru astăzi despre un eveniment care, de asemenea, pune accentul pe ce este bun în viața noastră. E mai ușor să vezi partea bună a lucrurilor atunci când ți-o arată cineva; este și mai rapid. Poți aștepta să faci singur, să ajungi singur acolo unde țintești, sau poți merge împreună, și atunci ajungi mai repede și mai ușor.

Pe 2 noiembrie are loc, la Cluj, Conferința de Lifestyle Business. „Avem trei mari teme de discuție: Gândește global, Muncește cu Pasiune și Bucură-te de viață. Pentru a trăi și munci cu pasiune avem nevoie să dezvoltăm aceste trei ramuri și să ne permitem să gândim la scara mare, să testăm și să învățăm, totul învăluit în stare de bine și de recunoștință.” scrie frumos, clar și inspirațional pe site-ul conferinței.

Las invitația deschisă tuturor. Știu că sunteți aici din toate microcolțurile țării și sunt sigură că oamenii din Cluj își vor face timp pe 2 noiembrie, dacă este important pentru ei, la fel cum vor face și cei din împrejurimi.

Am învățat că singurele lucruri care ne rămân sunt cele pe care le facem pentru noi înșine și din acel moment am mare grijă să nu ratez evenimentele care îmi schimbă viața în bine. Și, orice aș face, îmi spun mereu „Fă să merite!”.

Vă aștept la Cluj. Scrieți-mi dacă aveți nevoie de informații despre participare sau posibilitatea de a fi partener. 

Ofera, te rog, Like & Share daca ti-a placut articolul.
fb-share-icon0
Tweet 20
Written by
Adela Ionita

Salut! Sunt Adela Ioniță și sunt *Productivity Coach pentru vieți împlinite*, ceea ce înseamnă că ajut oamenii să oprească *procrastinarea* și să trăiască viața la timp.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.