Cum sa vorbesti cu oricine cu usurinta si incredere in tine

Pe Vanessa Van Edwards am descoperit-o acum 5 ani, cand mi-am inceput calatoria transformarii personale. Eram atunci un om cu asteptari modeste de la sine si de la viata, in general. Apoi, prin studiu, introspectie si ajutor din cateva parti, am devenit persoana constienta de valorile sale, care asteapta, cere si primeste mai mult de la viata. Acum 5 ani, am intalnit articolele de dezvoltare personala, apoi am gasit discursuri si inregistrari de conferinte ale unor universitati. Informatie era cat vedeai cu ochii. Printre primele persoane pe care le-am urmarit pe Youtube s-a numarat Vanessa Van Edwards. Ea este specialist in limbajul trupului, cercetator si autor pe aceasta tema. Astazi vreau sa va arat un video in care povesteste despre cum sa vorbesti cu oricine cu usurinta si incredere in tine:

 

Stilul sau de prezentare? Specific American, cu multa regie si atent expus – lucruri pe care atunci le-am apreciat, iar dupa un timp am ajuns sa le consider teatrale si fortate. Dar, facand abstractie de aceste aspecte, ceea ce comunica inca mi se pare calitativ. Altfel nu v-as fi vorbit despre ea.

In acest video prezinta cateva tehnici utile in conversatii: Cum sa vorbesti cu oricine cu usurinta si incredere in tine. Am participat la nenumarate evenimente care aveau pauza de networking. Puteau sa ii spuna doar pauza. Persoanele care veneau singure ramaneau la locurile lor in sala, se prefaceau ca sunt ocupate cu telefonul sau stateau izolate, in picioare, undeva pe hol. Cei care veneau insotiti, profitau de pauza de networking ca sa socializeze tot cu cei cu care au venit. Discutii cu oameni noi, foarte putini incercau sa poarte.

Dar daca “pauza de networking” avem mai rar, conversatii uzuale, in contexte obisnuite, intampinam mai des. La petreceri, la intalniri cu parteneri de afaceri, in concedii in care intalnim oameni noi – peste tot purtam discutii.

Cum abordezi pe cineva, cum reusesti sa legi o conversatie si cum faci din aceasta un moment placut, in urma careia interlocutorul tau sa ramana cu o impresie placuta despre tine?

Poti ajunge sa vorbesti cu oricine cu usurinta si incredere in tine daca ai in minte cativa pasi, cateva puncte de atins, pe care le prezinta aici Vanessa Van Edwards.

Tu ce crezi? Functioneaza aceste metode in conversatii?

(Visited 20 times, 1 visits today)
Ofera, te rog, Like & Share daca ti-a placut articolul.
fb-share-icon0
Tweet 20
Written by
Adela Ionita

Salut! Sunt Adela Ioniță și sunt *Productivity Coach pentru vieți împlinite*, ceea ce înseamnă că ajut oamenii să oprească *procrastinarea* și să trăiască viața la timp.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *