Despre succes, creativitate si implinirea pasiunilor cu Stan Lee, creatorul lui SpiderMan

Am gasit un interviu de doar 7 minute care exprima atat de bine esenta unei vieti profesionale implinite! Am tot scris pe acest site cat de important este sa lucrezi intr-un domeniu care iti place si sa faci ceea ce te reprezinta. Cred in acest stil de viata, iar din partea celor care il adopta am doar confirmari ca da, este cel mai potrivit pentru a simti bucurie, multumire, implinire.

Stan Lee este cel care a i-a creat pe Spiderman, Hulk, Fantastic Four, Iron Man, Thor, X-Men si multi alti eroi care inspira generatiile de copii cu imaginatie bogata. Este creator de benzi desenate, editor, producator media, gazda de televiziune, actor si fost presedinte al Marvel Comics. Si toate acestea au fost posibile pentru ca si-a ascultat inima atunci cand i-a spus sa scrie. Si a scris. Avea o mare pasiune pentru muzica si isi imagina cum ar fi sa devina un muzician celebru. Dar nu avea suficient talent pentru asta. In schimb, ii placea si sa scrie, iar scrisul ii iesea mai bine, asa ca a decis sa ramana cu el. 

Si, vezi? Cum ar fi fost daca nu isi urma talentul de scriitor si daca ar fi ales muzica? Tot ce a creat prin scris, azi nu ar fi existat. Tot ce a obtinut, toate bucuriile, toate implinirile sale… nu ar fi cunoscut nimic din ce putea avea. Acum gandeste-te la tine si la lucrurile pe care stii tu sa le faci. Le valorifici zilnic sau lucrezi din inertie, intr-un domeniu ales candva, dar care nu e tocmai cel potrivit?

Intr-un interviu foarte scurt Stan Lee a expus esenta unei vieti implinite profesional si personal, iar raspunsurile sale te surprind prin naturaletea si firescul lor.

Cateva din intrebarile la care vei gasi raspunsul:

Cum sa faci sa fii mereu creativ? Cum sa gasesti mereu idei?

Ce faci atunci cand nu mai ai inspiratie (nu doar pentru scris)?

Care este secretul unei vieti lungi?

Cum poti sa fii remarcabil prin munca ta?

Un sfat pe care sa il urmezi pentru a avea succes.

Cum echilibrezi munca si viata personala?

Cum depasesti esecul?

 

Ofera, te rog, Like & Share daca ti-a placut articolul.
fb-share-icon0
Tweet 20
Written by
Adela Ionita

Salut! Sunt Adela Ioniță și sunt *Productivity Coach pentru vieți împlinite*, ceea ce înseamnă că ajut oamenii să oprească *procrastinarea* și să trăiască viața la timp.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.