Tu in centru
Cum putem celebra familia și unitatea pe care o reprezintă. Famfam.ro

Cum putem celebra familia și unitatea pe care o reprezintă. Famfam.ro

0 Comments 🕔11.iun. 2020

Lumea asta va fi mereu în schimbare – uneori ne va plăcea schimbarea, alteori nu. Tocmai ne aflăm într-o pandemie-criză-incertitudine așa cum nu a mai fost până acum, pe care fiecare dintre noi a ales să o trăiască în felul propriu.

Am în jurul meu o mulțime de oameni care nu se lasă învinși de frică, de criză sau de faptul că au suferit mult din cauza acestei pandemii: învață ceva nou, deschid un business, își schimbă jobul, își analizează cercul social, deciziile luate până atunci – orice, fac orice, numai să găsească și să beneficieze de oportunitățile pe care le oferă momentul.

Zilele trecute am aflat că Liliana Damian a deschis un magazin online în miezul pandemiei de covid. Așa am ajuns la interviul de mai jos și sper să vină cu inspirație și cu comenzi! 🙂

Să ne cunoaștem mai întâi:

Cine sunt oamenii care au pus la cale famfam.ro?

Suntem o mână de oameni care le fac pe toate, dar le fac bine, cel puțin deocamdată. Ne-am unit forțele: Raduweb developer și viitor tătic, Marius – tătic de 8 ani al unei fetițe minunate și web designer, Cristian – viitor tătic și web designer și eu, Liliana – mămică de mai bine de 7 ani și antreprenoare.

O mână de oameni, dar oameni cu expertiza potrivită. Cum este să deschizi un business pe timp de pandemie, izolare și criză? Cum a venit ideea?

Mulțumim! Ne străduim să facem totul bine. Ideea a venit firesc – cumva, era acolo și își aștepta momentul să se concretizeze. Am mizat pe faptul că este un magazin online, iar acest tip de business cunoaște o ascensiune extraordinară pe perioada pandemiei, și nu numai.

Am putut observa că magazinele online sunt o soluție extrem de utilă pentru tot mai mulți români, magazinele fizice fiind închise, în starea de urgență. În acest context, am pășit cu optimism, entuziasm și speranța că vom avea succes chiar și în situație de criză.

În orice caz, nu ne-am dorit un business ”de moment”, ci unul de durată, care să crească organic și să fie folositor publicului nostru și în viitor.

Aveți un istoric în antreprenoriat? Cum a fost pentru voi deschiderea magazinului online?

Fiecare dintre noi are istoric în antreprenoriat, dar domenii diametral opuse. Eu, spre exemplu, am avut un magazin fizic, cu produse naturiste, iar colegii mei au și acum activități conexe cu domeniul software. Evident că acest magazin a fost o provocare pentru noi, însă una plină de încredere că, unindu-ne forțele, vom crea lucruri frumoase, iar povestea famfam va fi una cu care ne vom mândri peste ani.

Ce este famfam.ro?

Famfam.ro este un magazin online cu haine pentru familie. Am ales ca nișă seturile asortate pentru membrii familiei, acesta fiind un trend cu o vechime de peste 100 de ani.

După fiecare perioadă de criză, război sau pandemie, ideea unității familiei era evidențiată prin vestimentație. Acest lucru dorim să îl subliniem și noi și, după cum ați observat încă de la primul răspuns, fiecare avem pe prim plan ”profesia” de părinte.

Ce găsim aici? Cu ce ne îmbrăcăm frumos și deosebit?

Rochițe, salopete, tricouri, body-uri, bluze, costume de baie, pijamale – sunt câteva produse vestimentare ce le găsiți în magazinul nostru. Multe dintre ele fac parte din seturi pentru întreaga familie, dar se pot achiziționa și separat. Ca vârstă pentru cei mici, am ales pentru început de la 0 la 4 ani, urmând să creștem treptat pentru toate vârstele.

Ce spune felul în care ne îmbrăcăm despre noi?

Ținuta este oglinda personalității. O piesă vestimentară este mai mult decât o necesitate – este componenta esențială a imaginii noastre în societate. Prima impresie pe care ne-o facem despre un interlocutor pe care nu-l cunoaștem este dată de felul în care este îmbrăcat. Așadar trebuie să acordăm vestimentației importanța cuvenită. Nu trebuie să fie costisitoare hainele pe care le purtăm, ci trebuie să fie curate și îngrijite pentru că ele ” vorbesc” despre noi chiar dacă noi tăcem.

Unde putem purta ținutele pe care le găsim la famfam.ro?

Ținutele se pot purta la o petrecere aniversară, la un botez, la o sesiune foto de familie sau chiar în concediul de vară, pe malul mării. Nu trebuie o ocazie anume pentru a le purta, poate fi o zi obișnuită în care dorim să strălucim.

Dacă ați alege doar 3 cuvinte prin care să descrieți colecțiile Famfam care ar fi acelea?

Vesele, colorate, elegante.

Unde comandăm? Vrem să le primim cât mai repede! 🙂

Comanda se plasează direct pe site, www.famfam.ro. Pentru comenzi de minim 300 de lei asigurăm transport gratuit, iar pentru cititorii acestui blog am pregătit un cod de reducere pe site: tuincentru10. Cu acest cod beneficiați de 10% reducere la toate articolele de pe site, până la sfârșitul lunii iunie.

Liliana Damian – Public relations specialist la famfam.ro

Aboneaza-te la Newsletter

Nu sunt comentarii

0 comentarii!

Posteaza primul comentariu pentru acest post!

Scrie parerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sun marcate cu *

Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole Similare

O altă abordare pentru îndeplinirea obiectivelor

O altă abordare pentru îndeplinirea obiectivelor 0

Cât de bine ne descurcăm în îndeplinirea obiectivelor? De câțiva ani buni știm că e

Eu lucrez, nu am timp de hobby-uri și de căutat sensul vieții

Eu lucrez, nu am timp de hobby-uri și de căutat sensul vieții 0

Disclaimer pentru mai târziu: acest articol este scris pe timp de pandemie, când mai toți

Copilul tău are nevoie de timp cu tine, iar tu ai nevoie de joacă. Afară cu voi!

Copilul tău are nevoie de timp cu tine, iar tu ai nevoie de joacă. Afară cu voi! 0

Am mai găsit ceva de joacă! Super haios, ușor de înțeles, și pentru fete, și

Cărți, copii și bucurii – cum să le ai pe toate în același timp

Cărți, copii și bucurii – cum să le ai pe toate în același timp 0

Să deschizi și să crești o afacere este un demers plin de provocări, iar dacă

Gândește mare, fă-ți curaj și du-te!

Gândește mare, fă-ți curaj și du-te! 0

De cele mai multe ori, atunci când scriu un articol sau vreau să expun verbal

Banner

Hai pe Facebook

Banner

Aboneaza-te la Newsletter

Abonează-te la NEWSLETTER și primești GRATUIT ghidul:

.

" Ce formă juridică se potrivește afacerii mele? "

  în care vei descoperi diferențele dintre SRL, PFA și II explicate de un expert contabil.

Te-ai abonat cu succes!