Ajutor! Cum fac sa scriu despre mine?

Imi este greu sa scriu despre mine. Am fost invitata sa scriu un articol despre Tu in centru pe un site de dezvoltare personala. Spot on, right? 🙂 Pai, nu chiar. Am zambit recunoscatoare si am multumit cand am primit invitatia, spunandu-mi ca sigur voi sti cum sa scriu. Se pare ca nu stiu.

Am publicat aici zeci de interviuri cu femei antreprenoare pe care le-am invitat sa vorbesca liber, deschis, despre ele si despre afacerile pe care le-au infiintat. Datorita lor am invatat ca pentru foarte multi oameni, a vorbi despre sine nu este deloc usor. Si m-am mirat de fiecare data cum cineva care creeaza lucruri atat de frumoase, pe care le prezinta impecabil, vorbeste atat de greu despre sine, omul.

M-am intrebat de cateva ori cum as vorbi eu despre mine dar am alungat repede intrebarea. „Nu e momentul sa ma gandesc acum. Vad eu cand va fi cazul.”

Si cazul a venit, doar ca eu nu vad.

De ce ne e atat de greu sa vorbim despre noi?

Ofera, te rog, Like & Share daca ti-a placut articolul.
fb-share-icon0
Tweet 20
Written by
Adela Ionita

Salut! Sunt Adela Ioniță și sunt *Productivity Coach pentru vieți împlinite*, ceea ce înseamnă că ajut oamenii să oprească *procrastinarea* și să trăiască viața la timp.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.